Friheten närmar sig!!!

Samtidigt som jag börjat studera och jobba har jag också börjat övningsköra fär fullt. Förra veckan körde jag en testlektion med körskolan och fick lite bra tips och blev godkänd för intensivkurs till sommaren :). Nu gäller det att fortsätta övningsköra fram till intensivkursen. Jag längtar så att jag nästan spricker, vilken STOR frihet det kommer bli när jag har körkortet i handen!

Jag vet att jag återigen varit jättedålig på att blogga. Det är bara för att jag inte orkat när det varit så mycket annat runt omkring och för några veckor sen tänkte jag "varför bloggar jag egentligen?" och svarade mig själv med att jag bloggar mest för min egen skull, för att få skriva av mig och för att föreviga minnen som jag aldrig hade kommit ihåg annars, speciellt när barnen växer. Men sen kom jag på mig själv med att jag bloggade ännu mindre för att jag tänkte att jag bara bloggade för min egen skull. Därför behöver jag er sporre och era kommentarer för att komma igång på riktigt igen :). Nu ska kameran fram med lite nya tillbehör och användas på riktigt igen och inlägg ska strömma in, så hjälp mig att komma igång :D.


Kommentarer
Postat av: Betina

Jag kommenterar hos dig om du kommenterar hos mig! ;) hähä

2011-05-23 @ 20:01:59
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Betina

Föresten så ser jag väldigt mkt fram emot att få se massor med bilder här på bloggen! inlägg har ju kommit lite då och då, men bilderna har saknats lite :) du som kan!

2011-05-23 @ 20:02:42
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Lizette

Vad är det för tillbehör då?

2011-05-23 @ 20:16:11
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Dessie

Kul om du börjar skriva igen :) Det kan ju vara intressant att se hur andra klarar av distansstudier och annat när man har barn :) Sen kanske du ska fixa en mindre vinter-aktig design ;) Hihi.

2011-05-23 @ 20:34:57
URL: http://dessieborgstrom.wordpress.com
Postat av: Emelie

Du är så duktig! Du inspirerar mig att ta tag i mitt jäkla kort också, klarar du det med två barn, stuider OCH jobb så har jag fasiken ingen ursäkt längre =) Lycka till, vet att du kommer fixa det!

2011-05-25 @ 10:19:15
URL: http://ehallin.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Äntligen har du hittat tillbaka ;) Håller med Dessi, fram med lite vår/sommartema :D Kram gumman.

2011-05-25 @ 20:18:44
Postat av: knas

jag känner inte ens dig och tycker det är intressant att läsa.. och titta på dina fina bilder.. :) känner ju iofs din man & svägerska ;)

2011-06-06 @ 10:34:21
URL: http://knasis.blogg.se/
Postat av: karin.fogelberg

Roligt att du har hittat tillbaka till din blogg,det är så roligt att följa dig, Denis och barnen. kramar Mormor

2011-06-09 @ 22:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback