Härliga onsdag

Nu börjar vi äntligen bli helt friska från influensan här hemma. Colin klagar fortfarande på att han har ont i halsen emellanåt men det är nog oftast när han blir torr i halsen för det kan även jag känna ibland fortfarande. Febern är iallafall helt borta och även hostan helt också och det är riktigt skönt.

Nu när det äntligen börjar börjar bli vår på riktigt har vi varit ute mycket och blivit så mycket piggare om dagarna igen och det är ju sååå skönt! Igår städade jag upp ena sidan av trädgården från löv och annat för nästa vecka ska det göras iordning en liten lekhörna till barnen där de ska få en sandlåda bland annat *sscchh*, säg inget till Colin ;).

Tidigare idag gick vi till förskolan för att hämta papper och få veta vilken tid vi ska vara där på inskolningsdagen. Så nu är allting fixat in för inskolningen. Colin kan knappt vänta, han är så nyfiken och exalterad över att få börja på dagis igen :D. Julia har nog ingen aning om vad som ska hända men hon kommer säkert trivas där också så småningom :).


Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Hehe precis som att den lille inte vet vad han får i present :D Han har ju öron som T-fat :D Hehe. Hör ju allt när man som minst tror att han lyssnar. Uppmärksam liten grabb ;)

2011-03-17 @ 05:18:32
Postat av: Caroline

Tack :D Ja dem blev ganska fina.Hoppas de går bra med inskolningen när det sätter igång, men det gör de nog det brukar ju vara "kämpigast" dom första dagarna man lämnar men sen går det väl ann. Loke skriker då fortfarande när jag lämnar honom. Tror inte han har vinkat glatt en endagång, men då är dom ju inte på förskolan allt för ofta heller. Tycker det är så jäkla larvigt när dom bara får vara där i 3 timmar mellan 8-11 när ena förälderna är arbetssökande.

2011-03-17 @ 06:37:33
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Bilder på lekhörnan vill man se sedan :)

2011-03-17 @ 07:55:21
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Ja gud, det är helt sjukt att dom små nu fyller 3 år.. Stora pojkar har vi nu :) Vad ska Colin få när han fyller år?

2011-03-18 @ 08:16:57
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Skönt att ni börjar bli friska :-)

2011-03-25 @ 08:56:36
URL: http://heiedihofer.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja visst var dom fina! :D

2011-03-28 @ 01:18:32
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag är ju redan uska och jobbar som det också dock inte på förlossningen ;)

2011-03-29 @ 12:26:12
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback