Nu får det vara nog

I 2 veckor nu har vi inte gjort annat än att sitta hemma och kurera oss. När älsklingen väl började bli frisk blev jag riktigt dålig. Jag har inte haft sån här hemsk hosta på många år och kroppen har verkligen tagit stryk av många dagars feber. Barnen hade feber igår igen så influensan verkar inte vilja ge sig helt på dem heller. Hoppas iallafall att vi kommer vara friska allihop nästa vecka och kan fokusera på allt som ska planeras och göras för snart börjar allt det roliga :D.

Nu i helgen ska det tvättas massor. Tvättbergen har bara växt och växt nu när vi varit sjuka och inte orkat göra mer än det viktigaste. Kan ju vara skönt att få ordning på alla kläder innan dagisstart. I början av veckan blir det väl en massa vikande. På onsdag ska vi till dagiset på informationsmöte för inskolningen. Och någon dag samma vecka kommer en spännande leverans från tomelilla, nämligen Colins födelsedagspresent :D.

Vi tänkte om angående hans present och valde att köpa en stor studsmatta till honom att ha i trädgården istället eftersom barnen har väldigt lite uteleksaker och han fullkomligt älskar att hoppa på studsmatta så jag antar att han nästintill kommer bo där varje dag sen ;). Loftsängen kan han få när han fyller 4 istället och det är nog först då han behöver mer plats på rummet egentligen :).

Jag har berättat för Colin att vi ska ha kalas för honom när han fyller år och när jag frågade honom vad han ville äta på sitt kalas var han väldigt snabb med att säga "Tårta och kakor" :). Han har redan förstått det där med födelsedagskalas och tårt- och kakmonster som han är kommer han nog aldrig glömma vad man brukar äta på kalas ;).

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Hoppas ni får en lugn och skön helg och att ni alla 4 friskar på er :) Kramiz

2011-03-11 @ 13:36:59
Postat av: Svärmor

Hoppas ni snart blir friska allihopa :-)

2011-03-11 @ 15:11:03
URL: http://heiedihofer.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jäkla sjukdomar! Loke fick feber igår men han verkar inte speciellt tagen utav den, idag har jag knappt hunnit träffa honom så jag vet inte riktigt hur det är med honom, man bara jobbar och jobbar BLÄ! Men nu är det helg till på Söndag klockan 21:00 :)

2011-03-11 @ 15:34:18
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vi har ju haft magsjuka 2 gr här hemma. Men nu i helgen spydde ju Freija slem 2 gr men de verkar ha varit något annat, kanske en förkylning som satt sig i magen, men hon var inte speciellt "slemmig" i övrigt så jag vet inte men nu är det då full fart på damen och Lo han är precis som vanligt, SKÖNT att det gick över såfort.

2011-03-14 @ 16:18:55
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Maria

Mysig blogg!

Det är så tjatigt med alla dessa infektioner just nu...Krya på er!

2011-03-16 @ 19:45:29
URL: http://sagafia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback