Tråkiga nyheter = BRA nyheter!

Jag ringde till skolan i Örkelljunga igår och frågade om jag kunde få läsa samma kurser som finns i yrkesutbildningen fast på heldistans och hon sa att den möjligheten kanske fanns, men inte med säkerhet eftersom de försöker skära ner på det. Jag skulle komma på möte någon gång i v.13. En liten lättnad, men jag var fortfarande nervös eftersom ingenting ännu var säkert. Jag verkligen hatar när framtiden är så oviss. Jag blir orolig av mig och har svårt att tänka på annat. Utbildningen jag sökte till var väldigt avgörande för att jag skulle få en bra utbildning (på kort tid) och dessutom få tid till att ta körkortet i sommar. Alltså hade jag gjort upp en jättebra plan för hela detta året för att få allt att fungera.

När jag inte kom in och blev placerad på reservplats fick jag börja tänka om och leta andra alternativ. Igår gick jag runt och planerade för fullt, ringde samtal och funderade. På kvällen när jag satt och sorterade massor av Julias kläder kommer Denis upp och kramar mig och säger "Ska det bli roligt nu när du ska börja plugga?", "Ja, sa jag, om jag nu får läsa distanskurserna så kommer det bli jättebra, får bara hoppas att det blir så".
"Ja men du har kommit in på yrkesutbildningen :)".

VA?
tänkte jag. Min första tanke var att han skojjade, jag hade inte fått något samtal och hur skulle han då kunna veta att jag kommit in? Då berättade han att telefonen ringde när jag var nere och startade en eld och att jag fått en riktig plats nu eftersom 2 stycken hade tackat nej :D.

Så nu har allt blivit till det bästa iallafall så den 4:e April ska jag börja läsa en yrkesvux utbildning redovisning/administration och jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet :).

Så nu blir det mer dagisförberedelser och köpa lite material till skolarbetet :D. Jag har redan tjuvstartat lite med ett kollegieblock, en mapp och en liten almanacka :).


Kommentarer
Postat av: Kristina

Haha, vad gullig han är som berättade det så :-) Ni verkar vara ett så sött par du och han! Och grattis till att du kom in förresten!

2011-03-01 @ 12:20:40
URL: http://kristinajensen.blogg.se/
Postat av: syrran

Grattis syrran!!!

gud så skönt nu slipper du ju oroa dig.

kramar

2011-03-01 @ 14:57:51
URL: http://kiiia.blogg.se/
Postat av: therese

vaaaad roligt, e sååå glad för din skull!!!!! Vilken lättna´d för dig!! Jag har ju sökt en ky utb. till hösten och det är såå viktigt för mej att jag kommer in!!!

2011-03-01 @ 17:20:43
Postat av: My Isoniemi

Hej! Har just nu bloppis på min blogg. Kanske hittar du någonting du gillar? Har bland annat supersnygga kameraörhängen! Kram My

2011-03-01 @ 20:18:41
URL: http://mysfoton.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vilken tur du har, lycka till när det väl sätter igång :D

2011-03-01 @ 21:40:52
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Grattis... vad roligt för dig att du kom in.

Kramar till dig och hela familjen :-)

2011-03-02 @ 08:58:31
URL: http://heiedihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback