Drömmar, måsten och nuet

Just nu är jag full med massor av känslor. Denna veckan är jag ledig med Julia men känner att jag knappt får något gjort här hemma ändå. Det är nog en sorts stress i mig som gror och som gör mig helt utmattad. Julias sovvägran på nätterna har väl också en bidragande faktor i och för sig.

På måndag drar intensivkursen igång och det ska bli så spännande och skönt att äntligen komma igång på riktigt och veta att körkortet är nära. Samtidigt som jag är uppspelt och knappt orkar vänta så är jag nervös och stressad över allt jag ska hinna med dagarna jag är där och hur mycket som kommer krävas av mig, men jag vet att jag klarar det, inte minst för att jag är så starkt motiverad :). När intensivkursen är över väntar en härlig campingresa till Öland och därefter ett par veckors semester innan jag börjar plugga igen. Det ska bli så skönt :).

Jag har så himla mycket att se fram emot just nu... Körkortet, semestern, en bra utbildning, jobb och förhoppningsvis en renovering till hösten med nytt badrum och hall :).


Far och dotter

Betty har återigen fångat fina ögonblick med sin kamera :)


Julia äter cupcake