Vackert

Något jag verkligen tycker om att fotografera är gravidmagar, det är som konst, fina former och så mycket kärlek :).

Idag fick jag äran att fotografera Elinores fina mage. Hon är i vecka 32 och jag tycker det är så spännande att få se vad som gömmer sig där inne om några veckor när det lilla livet tittar ut, men jag tror faktiskt att hon är en aning mer nyfiken än jag ;-).

Det är lustigt hur mycket fortare tiden går när ens vänner väntar barn. Känns som att jag nyss fick veta att hon var gravid och nu är hon höggravid och vi pratar om förlossning och förväntningar :). När jag själv var gravid så gick ju tiden så fruktansvärt sakta, men då räknar man dag för dag, och upplever varenda liten spark och förändring i kroppen själv, och som en gravid mamma har man de mest otroliga förväntningar och känslor i kroppen :). Elinore har redan en jättefin liten kille som heter Oliver som är en vecka äldre än Julia, så Elinore kommer ha ungeffär samma ålderskillnad mellan sina barn som jag har mellan mina. Ni kan titta in hos henne här :).
Kommentarer
Postat av: Betina

Visst är det superfint med gravidmagar på bild! Ja överlag annars oxå ju ;) Jag har typ inga i min närhet som har stor fin mage och är villiga att bli fotograferade, så de får va så ;)

2011-01-07 @ 09:57:37
Postat av: Betina

Och... jättefina bilder :)

2011-01-07 @ 09:57:51
Postat av: Sandra

Vackra bilder!

Hej blåbär! Vad har du pysslat med idag lördag?Kram

2011-01-08 @ 23:59:29
URL: http://fotobysandra.blogg.se/
Postat av: Fanny

Underbara bilder! :)

2011-02-13 @ 15:15:27
URL: http://fannysa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback