Suuugen

Nu när jag verkligen kommit igång med fotograferandet igen så är det några tillbehör jag verkligen skulle vilja ha. T.ex. ett stativ, en lite mindre reflexskärm som är lättare för modellen att hålla i handen, eller ställa i en stol eftersom jag nästan aldrig har en assistent med ;). Och en fjärrutlösare för att ta makrobilder så inte kameran skakar, eller om jag ska försöka fotografera mig själv, eller mig tillsammans med någon :). Det här är saker jag behöver, eller kanske mest vill ha. Jag vet att jag klarar mig utan det, men det hade gjort vissa fotograferingar mycket lättare, och bättre :).


Bilderna är lånade från hemsidan Tvspelsweb.se
Jag älskar den sidan för de har väldigt många och bra tillbehör till fotografering, och de är dessutom billiga :)

Kommentarer
Postat av: Betina

Jag håller med, det är grejer man helt klart har användning av. Iaf stativet å fjärren! Har använt min massor. Älskar oxå den sidan, sjukt många bra å billiga grejer! Hihi tänk att det smittar av sig så, min fotobesatthet. ;-);-) tänkte väl att du skulle bli sugen igen. Hihi

2011-01-04 @ 21:07:05
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Kristina

Tack för din kommentar, det värmde. Vet att jag inte ska bry mig så mycket om vad andra tycker... Men gör ju det tyvärr ändå :-/

2011-01-04 @ 21:27:24
Postat av: Sandra

Tack! Roligt att du gillade bilderna! Vart bor du?

Kram

2011-01-04 @ 23:06:16
URL: http://fotobysandra.blogg.se/
Postat av: Kristina

Nä, bostadsrätt har vi. Men vi har inte försökt lufta elementen innan heller, utan har bara tagit tag i det nu :-P Innan har vi varit så dumma att vi frusit ;-)

2011-01-04 @ 23:47:50
URL: http://kristinajensen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har ett sådant stativ som är på bilden. Köpt på MediaMarkt för ca 250 kr. Har även en reflexskärm som jag aldrig använt och om den är mindre än din kan du få låna den om du vill.

2011-01-05 @ 00:10:15
URL: http://lizettesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback