Små ord gör mycket

Jag blir så glad av alla era fina kommentarer, fortsätt gärna med det, det sporrar mig att skriva mer och lägga in fler bilder :D.

Extra glad blev jag över farmor och farfars kommentar, jag är så glad över att de läser min blogg eftersom vi bor så långt ifrån varandra. I bloggen kan de se vad vi gör och de får se bilder på barnen, vad de lär sig och hur de växer :).

I Juni ska Colin åka till USA med sin mormor och morfar och hälsa på min farmor och farfar :). Han ser redan fram emot det massor. Han berättar om och om igen att han ska åka flygplan till sommaren och hälsa på gammelfarmor och gammelfarfar :).

Farmor och farfars kommentar:'
*
Hej Caroline, Vi är verkligen imponerade av din fina site. Well Done!!!!
OCH.....Vilka fina bilder.

"GrandMa and GrandPa" from a nice and warm evening in Florida. Vi kom precis in efter att ha suttit ute och druckit kaffe (kl 20:00 i C:a 17-18 grader C)

PS.
Ha ett riktigt Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Betina

Det är verkligen superskoj att få massor med kommentarer. Tycker folk har blivit lite kassa med det, så det blir ju lite av en ond cirkel när man inte uppdasterar för att det är glest i kommentarsträsket ;)

2011-01-02 @ 11:48:04
Postat av: Mamma Annelie

Och kommentarer kommer om man har lite nytt att visa ;) Så roligt med dina uppdateringar :D

2011-01-02 @ 12:22:47
Postat av: Elinore

Jag är så glad för att du tagit upp din blogg igen :) och du har blivit riktigt duktig på att fotografera nu, skitkul :) Puss

2011-01-02 @ 13:33:50
Postat av: Kristina

Är med glad för att du skrivit mer :-) Har följt din blogg såpass länge nu så det är roligt :-D

2011-01-02 @ 21:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback