Sista dagarna på 2010

De senaste månaderna detta året har varit hektiska. Barnen har varit sjuka, jag har varit sjuk och Denis har varit hemifrån mycket då han utbildade sig till brandman. Det har varit mycket med jobb och renovering. Men allt har lönat sig i slutändan :D. Nu har vi ett nytt kök, Denis är färdig brandman och nu börjar vi ett nytt år :). År 2011 kommer vi fokusera på min framgång. Jag ska skaffa körkort och jobb :).

I onsdes fick vi besök av Betty och Samuel för att mysa och umgås innan nyårsafton. Självklart blev det en hel del fotografering eftersom jag och Betty delar det intresset :). På onsdagen hade vi projekt att ta detaljbilder som ska upp på väggen i matsalen :). Här är resultatet:

De ska upp i svarta ramar på den vita väggen. Jag har längtat så efter att få inreda vårt nya kök och matsal och det är så roligt att man själv kan få bestämma vad man ska göra med alla detaljer, färger och former :).


Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Nytt år nya utmaningar ;) Ni tjejer har verkligen konstnärstalang :D Fotografierna är verkligen läckra :)

2011-01-01 @ 15:52:45
Postat av: Kristina

Riktigt fina bilder ni ska ha på väggarna :-)

2011-01-01 @ 15:54:23
Postat av: Betina

Hihihi sååå roligt med detaljbilder, värre dock när man glömmer ta bort +10 linsen när det är dax att fotografera vanligt. Hahaha :D;)

2011-01-02 @ 11:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback