Göm mig

Denna helgen har vi hittat på lite roliga saker. Denis har åkt snowboard och jag har umgåtts med Elinore och barnen :). Igår (lördag) ville jag hitta på någonting med vår lilla familj så vi åkte till markaryds badhus och badade ett par timmar. Det var väldigt mysigt, men också väldigt pinsamt. Denis ville gå till ångbastun och jag stannade i babypoolen med barnen. I babypoolen finns det en liten rutschkana som Julia fullkomligt älskade. Hon ville åka helatiden, men eftersom det fanns andra barn som också skulle få åka fick hon lära sig att vänta på sin tur. Då var jag inte populär i hennes ögon kan jag säga.

Hon blev så arg så hon slängde sig ner i vattnet om och om igen, och så blev hon arg för att hon fick vatten i ögonen och så höll det på ganska länge tills jag valde att flytta oss till bassängen bredvid. Därför blev jag tvungen att be Colin följa med dit också för jag ville inte lämna honom i den bassängen själv. Nej då börjar han protestera. Men jag lyckas få honom att gå ur bassängen, och pang sa det så hade han gått in i ett räcke eftersom han ALDRIG ser sig för när han går. Han började gallskrika och vägrade gå. Till slut kände jag att jag i princip hade alla badhusets gästers ögon på mig och jag ville bara dyka under vattnet för en stund.

Till slut kom Denis ut från ångbastun, nöjd och uppvärmd och fick syn på oss där vi stog och frågade "Ska vi hem nu??". Haha, helt ovetandes om vad som hänt. Vi försökte bada en stund till men barnen var inte på sitt bästa humör så det dröjde inte länge innan vi åkte hem efter det. Trots barnskrik och lite utskämdhet så var det ändå mysigt att komma ut och göra någonting hela familjen. Längtar till sommaren då vi kan bada ute i sjön :). Då kan Julia heller inte bråka om en rutsckana ;-).

I helgen har vi också varit flitiga och tvättat undan en massa tvätt. Jag kan knappt beskriva hur mycket tvätt vi hade. Vi har fortfarande massor kvar, men fortsätter vi i denna takten får vi undan det ganska snabbt ändå. Det är ju skönt att man har torktumlare och möjlighet att hänga både i tvättstugen där nere och även här uppe i huset. Då kan man tvätta många maskiner på samma dag.

Bjuder på ett par bilder på barnen från imorse när de åt ägg. De verkligen älskar ägg båda två så det äter de nästan varje morgon :).

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Låter ändå som att ni haft en toppenlördag :)

2011-01-09 @ 14:34:16
Postat av: Betina

Haha sååå typiskt när man är iväg å vill hitta på något ;-) Jättefina bilder på jättefina barn :-)

2011-01-09 @ 14:37:47
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: syrran

å det va längesen man var på badhus! det får vi göra nån dag och hoppas på gladare miner :) men verkar som att ni haft en bra helg! Colin va ju så mysig när han va här i fredes.

Ha de fint!

2011-01-09 @ 14:38:12
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Tack för tipsen ! det ska utan tvekan testas ! Alla försök vid matbordet kan liknas vid en kamp där alla trix är mer än välkomna ;) Haen riktigt mysig kväll !

Ps. gud vilka godingar du har !!

2011-01-09 @ 20:26:16
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

Tack för tipsen ! det ska utan tvekan testas ! Alla försök vid matbordet kan liknas vid en kamp där alla trix är mer än välkomna ;) Haen riktigt mysig kväll !

Ps. gud vilka godingar du har !!

2011-01-09 @ 20:26:36
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Kristina

Haha, ja hon är ganska händig, så länge hon inte i hemlighet går och stoppar skruvar på fel ställen, det har hänt och inte alltid resultatet blir så bra sen... :-P Vi har köpt verktygen på Toys´r'us, tror verktygslådan gick på runt 500 kronor. Men utfärdar en varning eftersom den dessutom spelar musik om man trycker på en knapp, och den spelar ganska högt. Så efter ett tag tröttnar man lite ;-)

2011-01-10 @ 05:50:36
URL: http://kristinajensen.blogg.se/
Postat av: Fröken M

det har du rätt i ! Men risken är att det kommer mer snö innan den här vintern är över så jag hade föredragit vit snö fram till slutet av februari och efter det vill jag ha vår och sommar illa kvickt ! Tänk att man aldrig blir nöjd med väder och vind ;)

2011-01-10 @ 10:40:55
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback