Halsfluss och dyligt

Har varit lite frånvarande i ett par dagar nu eftersom jag haft feber sedan i fredes. Idag är jag äntligen feberfri :D. Det började med att jag och Julia vaknade febriga och hängiga på fredagen. Julia var dessutom rosslig och snuvig. Febern fortsatte i flera dagar och gick över på söndagen för Julia men fortsatte för mig. Dessutom fick jag fruktansvärt ont i halsen. Kunde knappt sova alls en hel natt bara för att det gjorde så fruktansvärt ont att svälja. Julia har heller knappt ätit någonting alls dessa dagarna och har antagligen också haft väldigt ont i halsen. Igår fick jag nog och ringde vc.
När vi kom in tog vi halsprov och blodprov som visade att jag hade streptokock A och att sänkan var hög vilket innebär att jag hade halsfluss orsakad av bakterier. Så jag och Julia fick utskrivet penicillin som vi ska äta nu i 7-10 dagar. Kändes skönt att veta att man äntligen skulle bli av med det och att man skulle bli smittfri efter 2 dagar. Men...nu imorse vaknade Colin snuvig, hostig och varm. Jag blev sååå besviken. Hade hoppats på att han skulle klara sig så vi skulle slippa detta helt sen. Vi har fått en tid för honom på vc också nu för att se om han också kan behandlas så han inte smittar detta vidare igen.

Så med allt detta blir det tyvärr ingen träning denna veckan :(. Hoppas iallafall att jag är frisk nog att göra det nästa vecka. Ville ju inte att någonting skulle komma i vägen nu när jag äntligen hade börjat för det är så lätt att halka tillbaka. Men jag har bestämt mig så inget ska stoppa mig, jag SKA träna ;). Men just nu är det vila som gäller några dagar först.

Till någonting roligare :). Igår satte vi äntligen upp tavlorna i vår lilla hörna i matsalen :). Det syns dåligt på bilden men det är 2 väggar i 90 graders vinkel, alltså tavlorna hänger på en vägg och Carpe Diem hänger på den andra bredvid. Men så här ser det ut :).


Kommentarer
Postat av: Sandra - 2barnsmamma

Det blev ju jättefint!

Jobbigt att vara sjuk, jag är själv krasslig nu men det är ju svårt att undvika i dessa tider.

2011-01-18 @ 11:43:25
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Jenny

Nice!

2011-01-18 @ 12:55:46
Postat av: Betina

Wow, det blev supersnyggt :D

2011-01-18 @ 17:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback