Tutande postbil

Jag hade precis lagt Julia för att sova middag och Colin satt och ritade när jag hörde postbilen tuta för fullt ute på uppfarten. Jag försökte skynda mig ut eftersom jag inte ville att Julia skulle vakna än men självklart gick allt klumpigt till. Men glad blev jag när jag öppnade dörren och fick ta emot ett stort långt paket. Det var stativet och reflexskärmen som hade kommit :D. Jag fick beställa det i fredes eftersom jag så gärna ville ha det :).

Nu har vi gått tillbaka till vardagen igen efter den långa julledigheten. Och med det känner jag även att jag vill komma igång och röra mig lite mer igen. Har varit väldigt slarvig med motionen och att äta onyttigheter i några månader nu och gått upp 2 kg ungeffär. Jag vägde mig idag och hade faktiskt väntat mig att jag skulle ha gått upp mer än så, så det var inte så farligt som det kunde varit. Men nu ska det tränas regelbundet och inte ätas för mycket onyttigheter på vardagarna. Då kommer jag tappa de kilona ganska snabbt, och kanske lite till och så kommer jag framförallt bli piggare och må bättre i kroppen :).

På onsdag ska jag prova Aquacombat tillsammans med Emma :). Det är ett 45 minuters träningspass i vattnet med hårda sparkar och slag i högt tempo så det ska bli roligt att prova på, och förhoppningsvis fortsätta med. Sen ska det bli lite gym och lite promenader. Men vi får ta det i upptrappning eftersom vi (iallafall jag) är helt otränade nu :).

Nehe, nu tänkte jag ta och beställa bilderna som ska upp på väggen i matsalen.
Sista bilden som ska upp tog jag häromdagen på Colins hand :)


Kommentarer
Postat av: Betina

GILLA! Jag har oxå beställt grejer, hoppas det hinner hit nu i veckan :D hihiJag vill skitgärna gå på vanlig vattengympa, men som vanligt ligger ju alla kul aktiviteter inne i stan och det suger att ta sig dit utan körkort, så jag får väl ha en aktivitet varje dag sen när jag själv kan rulla runder :P hahaSöt bild på handen :)

2011-01-11 @ 07:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback