Väcka minnen

Satt och tittade igenom en massa filmklipp på filmkameran igår. Det är så roligt att man har filmat barnen när de var mindre för det är så mycket man inte kommer ihåg själv som man minns när man ser filmerna :). Såg filmklipp på när jag tog studenten, när Colin var nyfödd och speciellt fastnade jag för ett klipp där Colin var 17 månader, ungeffär som Julia är nu och GUD vad han snackade mycket! Han kunde redan säga flera ord, men utöver det pratade han långa meningar nästan helatiden, inte för att man förstog innebörden, men han pratade verkligen och kunde konversera med melodi :).

Det är ju dessutom kul att se vilken skillnad det är 1,5 år senare. Nu är allt han säger begripligt och han pratar långa meningar med ord som man förstår :). Helt otroligt vad barn utvecklas fort och hur mycket man glömmer på vägen.

En bild på Colin ungeffär 1,5 år gammal:


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Sötnosen !!

Ja, men det är klart det ordnar sig ! Vi har alltid några "nödlösningar" att ta till när det gäller både jobb och bostad, men det är just ovissheten som skrämmer mig trots att jag egentligen inte har något att vara rädd för ! Ha en riktigt bra dag ! Kram

2011-02-01 @ 10:17:13
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Ester

Fin han är vännen!

2011-02-01 @ 10:51:15
URL: http://trollensmamma.se
Postat av: Lovisa

Gud vilka söta barn du har, helt galet så söta dom är!!!!

2011-02-01 @ 15:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback