Jag vill ha ljuuuuuus

Vet att jag varit lite frånvarande att par dagar igen. Men i helgen har jag inte orkat och har bara ägnat min tid åt att mysa och umgås med min älskade. Det har varit mycket den sista tiden med sjukdomar och jobb och allt möjligt så vi behövde en helg att BARA TA DET LUGNT. I lördags var vi dessutom barnlediga och hade en riktig filmkväll i soffan med "I rymden finns inga känslor". Vi tittar vanligtvis inte så ofta på svenska filmer, men denna var verkligen RIKTIGT bra! Värd att se om du inte redan sett den :).

Nej, nu tycker jag att himlen kan klarna upp sig lite och resten av snön smälta bort så man kan komma ut och fota med lite nytänkande. Hade inte gjort nåt om det kunde bli några grader varmare också ;).

Nu väntar jag också bara på papper om att jag och Denis kan ut och övningsköra för nu är ju vägarna bara så det är ju bara att tuta och köra :D

Kommentarer
Postat av: Betina

Jag håller med dig! bara väntar, väntar, väntar på lite sol och gröna blad!

2011-02-07 @ 12:13:23
Postat av: Caroline

Mamma skulle släpa med sig frisyren till våran frissa idag och höra vad hon säger om hon tror den passar mig :) Jag kan visa upp den sen.Vad jobbar du med? Jag vill också ha värme och sol lite vår skulle inte skada, vi har 14 minus idag. Så blåser de vilket gör att det är ännu kallare ute och snart ska man till jobbet igen, fan jag tycker inte att jag gör annat än att jobbar. Blir två jobbhelger på raken. Man missar så mycket hemma när man jobbar helger. Helgerna är ju HELIGA :D

2011-02-07 @ 13:41:10
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Blixten gör håret mycket gulare än vad de är i verkligheten de är mer åt de beiga hållet typ honungsfärgat... Men jag tycker alla ljusa hårtyper blir orange/gula när man fotar med blixt inomhus.

2011-02-08 @ 22:24:37
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback