Tindra

Söta Tindra som är Maries dotter gjorde sig också riktigt bra framför kameran och tyckte om att få vara modell en stund och det var riktigt roligt att fotografera denna vackra tjej :)


Studiobilder

I min lilla matsal har jag en vägg som fungerar som en liten ministudio där jag också tog några bilder på Marie och Andrea :)


(fler bilder på Andrea kommer senare)


Fotografering med mor och dotter

Förra veckan hade jag min fina vän Andrea och hennes kusin med dotter på besök för lite fotografering. Det hade väntats regn denna dag men istället fick vi väldigt fint väder och passade på att fota både ute och inomhus :).

Marie föll sig naturligt framför kameran med hennes vackra gravidmage


Mor och dotter är så vackra tillsammans med sitt långa röda hår

Körkort check ;)

Nu kan jag äntligen pricka av körkortet från min mållista :). Tisdagen den 19 Juli var den mest nervösa dag jag varit med om. Det är det största provet jag någonsin gjort och jag var så nervös att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Men uppkörningen var inte ett dugg svår och när den var färdig hade jag körkortet i handen, helt galet :). Det är en sån frihet nu så jag kan knappt förstå att jag klarat mig utan det. Jag fick kämpa hårt i några veckor och allt kämpande har verkligen lönat sig, jag är såååå GLAD :D.