Sovmorgon och ny energi

Det blev en konstig dag igår då Julia somnade alldeled för tidigt på dagen och sov inte som hon skulle så på kvällen 2 timmar innan hennes vanliga läggningstid så var hon dödstrött och somnade som en stock i soffan. En stund senare väckte vi henne för att äta mat och så fick hon leka lite till innan det var läggningsdags på riktigt. Då fick hon en dos alvedon eftersom hon haft ont i tänderna ett par dagar då hon har sin 12:e tand på G.

Stackaren verkade ha ont ändå eftersom hon vaknade flera gånger första halvan av natten. Men efter ca klockan 3 på natten sov hon som en stock ända fram till 8.30! När man är van vid att gå upp vid 7-tiden så var detta rena drömmen att få sova så länge :). Hon var väl trött efter oroligheterna första timmarna av natten.

Det känns som att min kropp är full av ny energi och jag har bestämt mig för att hitta lite nya sätt att motionera. Sedan i våras har jag gått ner 7,5 kg bara av att gå på promenader och äta mindre av det goda. Men nu när det börjar bli kallt och regnigt så kommer man inte ut på lika mycket promenader, och när man väl är ute så är man inte ute på så långa promenader utan går bara mest ut för barnens skull.

Så nu har jag bestämt mig för att dansa lite hemma, med Zumba :). Onödigt dyr träningsvideo tycker jag, men den ger nog mer nytta än andra eftersom man tränar med dans och det gillar jag :). Och fördelen är ju att jag kan träna hemma eftersom det i princip inte finns någon tid för att jag ska kunna träna borta just nu.

Så nu känner jag mig peppad igen att kunna hålla konditionen igång :)


Kommentarer
Postat av: Syrran

Hej siss! Skoj att du börjat skriva igen!

Hehe så det blev zumba ändå? Fy va skoj, hade jag oxå velat ha.Ringer dig strax :) Kram

2010-10-08 @ 10:40:05
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Betina

Jag går på zumba! :D

Och så har jag önskat mig dvdn av Jonas i födelsedagspresent! :D

2010-10-09 @ 19:13:28
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback