Update (Colin)

Precis som jag trodde så sa Colin "Åka Jessica" så fort jag kom upp för att hämta honom i sängen nu på morgonen :). Han glömmer verkligen inte vad man säger till honom :)

Torsdag

Känns som att det är fredag idag. Kanske för att denna veckan har gått väldigt sakta, eller för att jag ska hem till min syster idag och sova över till imorgon, då känns det redan som helg :). Det ska bli så mysigt att få en heldag tillsammans med syrran för det är inte så ofta man har ensamtid med henne längre. Colin kommer också bli jätteglad. Jag berättade för honom igår att vi ska dit idag, och sova över. Och innan han skulle sova igår så sa han "Åka Jessica morron sova" :). Det ska bli kul att se om han kommer ihåg det idag och pratar om det när han vaknar :).

Just nu hoppas jag att solen tittar fram igen under dagen. Den kikade fram tidigt imorse men nu är det mulet igen. Vi hade tänkt vara ute mycket idag så då hade det ju varit skönt med lite sol :). Ska även ladda kameran och hoppas att min vimsiga hjärna kommer ihåg att ta med den så ni slipper se fler suddiga mobilbilder ;).

Nehe, nu vill Julia ha lite uppmärksamhet ;).

Klätterapan heter Julia

Klätterapa och tuffing är ett par av Julias nya smeknamn ;)

Hon är verkligen en riktig tuffing för hon är inte rädd för nånting, kanske lite FÖR orädd ibland eftersom hon ger sig ut på farliga uppdrag.

Bland annat det här...

Jag vet inte riktigt vad målet är, för hon bara klätttrar upp och hänger där, och ramlar ner ibland, men oftast lyckas hon hålla i sig så det är sällan hon slår sig.

Det var gåstolen, sen har vi bordet som också ska utforskas på alla plan och hörn. På detta plan går det ganska bra och inga problem att klättra upp på, lite värre att ta sig därifrån bara eftersom hon försöker sträcka på sig och fastnar...


Och så måste man ju prova ta sig upp PÅ bordet, det högsta planet...

Hon lyckades inte, tur nog ;)

Nya händelser och de senaste dagarna!

Nu har jag tappat bort bloggen några dagar igen. Men jag kan faktiskt erkänna att jag försökt skriva blogginlägg hela 3 gånger de dagarna men lyckades aldrig bli klar eftersom min lilla tjej inte låter mig sitta vid datorn allt för länge :P.

Vad har hänt och vad är nytt?

-Jag har gått ner 3 kg

-Julia har fått sin femte tand

-Julia har lärt sig klättra nästan överallt

-Colin har lärt sig säga "en liten stund" för att övertala mig om han vill nånting, t.ex. hoppa studsmatta ;)

-Colin har lärt sig att man kan försöka fjäska med pussar och kramar istället för att skrika för att få sin vilja fram

-Denis har lärt sig....ingenting tror jag ;). Han är samma gamla fiskenörd och finaste man och pappa :)

Härom dagen åkte Denis ner till sjön för att fiska som han brukar, och tog med sig Colin. Efter en stund så gick jag även ner med Julia i vagnen och jag fick också prova på att fiska lite :). Var verkligen längesen jag fiskade innan dess.

VARNING för suddiga mobilbilder!!!


Colin gick runt och klippte grädmattan med sin lilla gräsklippare och jagade mamma med sin bil ;)

Julia satt nöjd och glad i vagnen....en stund iaf ;)


Nu hör jag soppbilen utanför så nu vaknar nog Colin när som helst i panik (ja, han är livrädd för alla höga konstiga ljud). Varje gång han ska sova så säger han "glassbilen borta" och "motorcykeln borta" och så måste man bekräfta det för att han ska kunna somna i lugn och ro. Det är för att han hört ljudet från dem flera gånger när han sovit och fått panik för han inte vetat vad det var för nånting. Stackaren har fått men av glassbilen ;).

Julia med 3-dagars feberI slutet av maj fick Julia helt plötsligt väldigt hög feber. Hennes framtänder där uppe hade precis börjat tränga igenom så jag trodde att febern berodde på det. Men febern pågick i 3 dygn och när den sedan försvann så dök det upp små små röda prickar på hela kroppen som sen försvann efter 2 dagar igen.

Stackaren hade fått 3-dagars feber och var riktigt dålig. Hon blev som ett helt annat barn. I vanliga fall är hon som en solstråle när hon vaknar. Men i en vecka skrek hon hysteriskt så fort hon vaknade när hon sovit, och hon ville knappt äta och gnällde för det mesta, hon skrek också på ett helt annat sätt än hon brukade. Jobbigt vad en sjukdom kan ställa till med. Men nu är hon tillbaka till sitt vanliga jag och kan leka för sig själv, äter bättre och vaknar som en solstråle :).

Hon har dessutom lärt sig lite nya saker. Hon kan klappa händerna när man säger till henne och hon kan ställa sig upp med hjälp av något att hålla i. Hon är jätterolig med gåstolen för hon kryper fram till den och tar tag i nedersta delen och drar sig mot den samtidigt som hon drar fram knäna och sen sitter hon upp på knä :)
Nya soffanJag har ju inte visat vår nya soffa än :)

Här kommer ett bildbevis. Det ska till lite lila kuddar i soffan också för att hämta upp färgen från mattan :)

Vi är väldigt nöjda med den. Otroligt bra pris på en riktigt fin och STOR soffa :). Vill däremot lägga till en liten varning: DEN ÄR VÄLDIGT LÄTT ATT SOMNA I ;)

Jag lever :)

Ville bara berätta att jag lever ;)

Jag har kommit på en sak. Det finns en nackdel med att ha iphone. Man har lätt koll på vad som händer på facebook helatiden, och man kan läsa bloggarna därifrån m.m. Man kan också skriva blogginlägg därifrån, men det orkar jag aldrig eftersom man skriver ganska mycket då och det är mycket lättare på datorn.

Problemet är då att jag väldigt sällan använder datorn nu för tiden, och bloggen kommer åt sidan. Men jag ska försöka skärpa mig, försöka hitta en stund varje dag som jag kan sitta vid datorn och uppdatera bloggen :). Nu på morgonen när Julia sitter och leker på golvet och Colin inte vaknat än, det kan ju vara ett bra tillfälle ;).