Nya lekplatsen

Nu är semestern slut och Denis har börjat jobba igen och har även jourvecka. Det kändes inte som en hit att börja veckan med regn och dåligt väder. Men för ett par dagar sen, och idag tittade solen fram några timmar iallafall och det gör väldigt mycket för humöret, och orken framför allt :).

Det har öppnats en ny lekplats i byn till barnen och det har varit så skönt att ha en allmän lekplats att gå till med barnen för de behöver leka av sig varje dag :). Lekplatsen är riktigt fin, men inte riktigt som man förväntat sig ändå. Hade önskat att det fanns en riktig trappa upp till rutschkanan så de mindre barnen hade haft lättare för att klättra upp där själva, och ett par babygungor hade heller inte varit helt fel. Men man är nöjd och glad för vad som är där ändå :).

Tog lite bilder när vi var där idag, känn er fria att kommentera ;)


Busfabriken

Julia sitter just nu och tittat på bananer i pyjamas. Kunde aldrig tro att ett barn i hennes ålder kunde bli så fängslad framför TV:n men bananer i pyjamas får henne att både lyssna och titta ganska länge :).

Colin är hemma hos moster Jessica och är nog väldigt trött och glad efter en dag på Busfabriken i Helsingborg :).

Det har verkligen varit en kanondag. Busfabriken är verkligen ett toppenställe. Både Colin och Julia har haft roligt och de hade alltid något att göra där :). Colin ville både leka i bollhaven, hoppa studsmatta, hoppa i hoppborgen och åka kana :). Julia älskade att klättra på de mjuka klossarna och kasta bollar i det lilla bollhavet :).

Det är väldigt svårt att fånga Colin på bild här hemma, och på busfabriken var det ännu svårare, han blev som en blå skugga eftersom han aldrig ville stå stilla ;). Julia var också lite svårfångad denna gången eftersom hon ville klättra överallt. Men ni får en liten titt på de små trollen iallafall :).Med oss hade vi också moster Jessica och barnens farmor med sällskap så vi hade riktigt trevligt hela gänget och alla var nog lika trötta när vi kom hem ;).

§


Sommar och Sol = Bloggtorka

Pratade precis med kära Betty och hon frågade när jag skulle uppdatera bloggen. Ja det kanske är dags nu tänkte jag :). Hon sa en bra förklaring till varför man inte är så bra på att hålla bloggen vid liv längre "sommar och sol= bloggtorka".

Så har det verkligen varit för min del de senaste veckorna. Jag har bara njutit fullt ut av att ha semester, kunna hitta på saker hela familjen och även bara ta det lugnt utan några måsten.

Sen har jag ju opererats :). Operationen gick jättebra och allt har läkt precis som det ska. Alla mina problem med ryggont o.s.v. försvann direkt efter operationen så det gjorde verkligen STOR nytta :).

Jag känner mig dessutom mycket smalare och lättare i kroppen, roligare att prova ut kläder och nu väntar jag bara på att det ska gå några veckor till så jag kan få köpa vilken BH jag vill :).

Efter operationen  har vi hunnit gå på dop, träffa släkt och vänner och även haft en liten mini-semester i Göteborg på 3 dagar. Vi passade på att gå på Liseberg men det var ingen jättestor hit. Jättemysigt att få komma ut med Denis och göra något kul, men åkbandet hade man inte behövt köpa för vi hann bara åka 4 åk på grund av de riktigt långa köerna. Känns inte så meningsfullt att stå nästan en timme i kö för att åka Kanonen i 1-2 minuter :P.

När dagen var slut kom vi hem med ett STORT paket Kex choklad, ett STORT paket Dumle, en vanlig påse med Daim och lite plopp och en liten nalle. När man inte orkade stå i kö fick man spela på chokladhjulen istället ;).

Här har vi ett par bilder på mina små när vi var på deras kusin Alice Dop