Överväldigad

Hemma efter en helg hemma hos mamma och pappa. Vi har ju passat hundarna hemma hos dem medans de har campat med Colin :-).
Det var så mysigt att få hem Colin idag och han var på strålande humör. Men gud vad han känns stor! När jag kramade honom och hade honom i famnen var han ju stora pojken jämfört med lilla lilla Julia.

Nu ligger Colin och sover. Julia somnade efter amningen men verkar vakna till lite nu så det blir väl att jag får ta upp henne snart eftersom hon gärna vill ligga hos en :-). En tvättmaskin igång och Denis är och fiskar. Dagarna rullar på iaf :-).

Jag är helt överväldigad av känslor just nu känner jag. Kan börja gråta när som helst när jag tänker på hur mycket jag älskar mina barn. Har drabbats av lite jobbig oro över att något ska hända någon utav dem, drömmer mardrömmar om det o.s.v.
Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som har en helt underbar man, och två finaste barn som ger mig all lycka i världen.

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Jag tycker att du är enastående duktig med hem och barn såhär tätt efter förlossningen :) Det är ju inte konstigt att känslorna tar över ibland, det är ju en del av det hela ;)

2009-09-14 @ 16:07:46
Postat av: Carro

Dags för frågestund på min blogg :)

2009-09-15 @ 10:25:03
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback