Mjölkstockning

Igår åkte jag på mjölkstockning. Dock en lindrig sådan för jag fick ingen hög feber, men jag hade fruktansvärt ont och mådde väldigt dåligt. Men jag pumpade ur båda brösten och höll dem varma och det känns bättre idag.

Varför jag fick mjölkstockning beror nog på att jag hade på mig en annan BH som antagligen inte gav så bra stöd. Jag har bara en som sitter bra. Nu har jag beställt en ny BH som jag vet sitter bra och inte klämmer åt någonstans. Jag måste ju ha fler BH:ar att byta mellan utan att behöva få mjölkstockning varje gång man ska tvätta.

Ammandet känns lite bättre idag. Det var riktigt jobbigt igår, och inatt. Hon småsnuttar helatiden och krånglar en massa när mjölken kommer för fort, och det stressar upp mig vilket stressar upp henne o.s.v. Men idag har jag försökt ta det helt lugnt och bara låta henne släppa och ta tag när hon vill, istället för att styra och ställa och då har det funkat bättre.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till din lilla tjej =).

Jag fick oxå en liten flicka för 15 dagar sen. Underbart. Fick oxå mjölkstockning men inte en mild som du hade. Fick hög feber och mådde jättedåligt =(. Du hade tur du =). Lycka till nu.Mvh cicci

2009-09-25 @ 17:47:43
URL: http://cizziandesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback