Måndag

Julia har börjat krångla med amningen när det äntligen började bli riktigt bra. Det kommer så mycket mjölk att hon inte hinner svälja och sätter då i halsen och kippar efter andan. Ofta släpper hon också taget och måste pausa, sen ska man sätta till igen o.s.v. Så amningen blir liksom helt upphackad och allt krånglande gör att hon nöter på mina bröstvårtor så de ha börjat ömma igen :-(.

Annars fungerar allt bra med henne. Hon har börjat få lite mer vakenstunder nu. Längtar tills man får se första leendet :-).

Idag kom syrran förbi en stund och pratade och mös med Julia. Denis och Colin åkte till IKEA och köpte ett skötbord och lite annat. Vi har kommit på att det kan vara skönt med ett skötbord i sovrummet så man slipper gå ner och byta blöja på natten :-).


Kommentarer
Postat av: Jessica

ja det var verkligen mysigt att snuffa lite bebis :)

hon är ju så go den lilla..o den "stora" med!

hoppas vi ses snart igen. Kramar

2009-09-21 @ 19:21:44
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Ester

Vi hade det lite så med mjölken också, Hade extremt mycket mjölk pröva med amningsnapp, det brukar vara lite trögare att få ut mjölk då...du vet sån man sätter på bröstvårtan!

2009-09-22 @ 09:21:55
Postat av: Lupin84

Vi har också bara skötbord nere... så vi gör os en bytes plats på sängen under natten funkar kanon! Skönt att slippa gå ner...

2009-09-22 @ 13:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback