Lördag

Lördag idag och jag och Julia sitter hemma förkylda och trötta. Denis och Colin har åkt till Colins farmor :-).

Inatt var det ingen höjdare. Julia var jättesnuvig och hade svårt att äta, när hon hade lyckats äta så spydde hon kaskadspyor över både mig och mitt täcke. Fick byta kläder och täcke och sen ge bröstet igen, men det gick inget vidare eftersom hon fick hicka och till slut somnade vi båda utan att hon åt nånting. Men annars var det inte många uppvak, tror det bara var två, men det känns som mycket eftersom vi var vakna väldigt länge första gången.

Nu på morgonen mår hon bättre och har ätit ordentligt. Hon vill dock inte vara ensam så det är inte mycket jag hinner skriva för jag måste ha henne i famnen helatiden :P.

Lyckades iaf få en liten bild på henne innan :-). Dock blev fokusen inte bra, men det är vad jag kunde göra i halvtaskigt ljus utan blixt och på inte tal om att jag bara lyckades knäppa 2 kort innan hon började protestera ;-).Det är så roligt nu när hon börjar kunna ha storlek 56, så nu har jag börjat använda alla fina kläder vi fått/köpt :-)

Kommentarer
Postat av: Mormor Annelie

Hon är ju så ljuvligt söt "lilldockan " (som min mormor brukade kalla oss flickebarnbarn inklusive dig Caroline och du var ju hennes barnbarnsbarn :) )

2009-09-26 @ 17:59:45
Postat av: Syrran

lilla söööööta Julia! stackarn som redan fått förkyldning..och nu är moster oxå förkyld fast inte så farligt än...peppa peppa!

ha det så bra och krya på er

2009-09-27 @ 21:06:18
URL: http://kiiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback