kväll

Nu har Denis och Colin kommit hem. De hade köpt ett bäddset till Julia och Colin fick lite nallar och Julia fick en nalle och body av sin farmor :-). När de skulle köra hem körde Denis inom en som sålde ett klädpaket på blocket som jag kollat upp. Massor med riktigt fina kläder till Julia för 400 kr, känns suveränt att kunna köpa det så. Hade jag köpt nytt så hade jag nog bara kunnat köpa 2 av de plaggen för samma summa.

Julia sover, hon har sovit mycket idag. Det resulterar väl i en vaken kväll/natt förmodar jag :P.

Jag har fortfarande ont i brösten, får inte bukt på det helt, men det är inte olidligt heller. Känns bara drygt att det liksom inte går över. Nu är det ju ännu svårare att truga med att Julia ska ta rätt tag när hon är snuvig också.

Ikväll blir det nog lite myskväll med film och chips om Julia tillåter ;-)

Kommentarer
Postat av: Kristina

Det är barnloppis på scalapaviljongen nästa helg, den 3:e, mellan 10-15, där kan du nog med hitta fina billiga kläder till Julia, ja och Colin med kanske :-)

2009-09-26 @ 21:19:17
Postat av: Syrran

hej!

svar från din kommentar: jag ska försöka ta bild på håret i veckan :) nu tycker jag bara jag blir sämre o sämre..har väldigt ont i halsen nu med hosta så det rosslar i halsen...men ska bara ligga med filt i soffan hela dan så får väl hoppas det drar över..tycker de flesta är förlylda just nu men man får väl hoppas det inte är svininfluensan! men det tror jag inte..bara att härda ut :Pha det fint! massa kramar!

2009-09-28 @ 14:48:16
URL: http://kiiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback