Tisdag

Idag är det lite mildare väder ute "skönt". Så nu räckte det med gallonisar, jacka, mössa och stövlar till Colin. Man kan ju inte påstå att han gillar overallerna som han knappt kan röra sig i, men vad gör man inte när det är minusgrader och barnen vill ut och leka? Jo då får man ju pälsa på dem :-).

Lämningen gick riktigt bra idag. Colin började inte gråta när vi skulle gå in genom dörren och han gick självmant över till frökens famn när jag hade klätt av honom. Han ville in och äta frukt och protesterade inte när jag sa hejdå och följde glatt med in till de andra barnen :-)

Denna natten gick också hyffsat. Hon åt ca varannan timme, men det var inget strul eller krångel med amningen så det var ändå en lugn natt så jag är nöjd :-).

Igår åkte jag och Julia till Ö:a och träffade tre av mina kompisar från gymnasiet hemma hos Tanya som också precis har fått en liten, lille William :-). Det var jättetrevligt och jag hoppas att det blir av fler gånger. Man får komma ihåg att det är viktigt att träffa kompisar också och komma utanför hemmet lite.


Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Toppen Carro. Ut med dig och träffa vänner, det är något som piggar upp en :)

2009-10-20 @ 15:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback