Måndagsfix

Idag klädde vi alla på oss ordentligt med kläder och gick ut i trädgården. Denis flyttade in en massa ved som skulle in i vedbon, så nu har vi massor med ved iaf, hoppas att det räcker hela vintern, annars får vi köpa ett lass med färdigkluven ved. Julia låg och sov i vagnen, Colin hoppade studsmatta och lekte lite överallt och jag passade honom, man kan ju inte släppa blicken en sekund för då är han upp för en trappa eller något annat :P.

Maxi (katten) var fruktansvärt envis med att vilja ligga i vagnen. Vi fick chasa bort honom flera gånger innan han verkade ge sig. Men när det hade gått en stund så kunde jag  inte se honom någonstans, så jag kollade ner i vagnen, och där låg han ÖVER Julias huvud! Fy vad jag blev rädd och arg. Efter det fick vi nog chasa bort honom ytterligare 4 gånger eller liknande innan han gav sig. Han försökte lägga sig i vagnen när Colin var liten också, men han var inte lika envis då så man var ju inte riktigt van vid att behöva hålla stenhård koll på var katten höll hus helatiden.

Nu är jag helt slut, inte för att jag har ansträngt mig mycket egentligen, men varje liten fysisk aktivitet är mycket för mig som knappt rört mig något alls på 6 månader. Så det tar lite tid att bygga upp orken i kroppen igen, och även smärtorna. Foglossningen är mycket bättre, men om jag går på promenad eller bär Colin upp för trappan och liknande så kan jag få väldigt ont igen. Jag hade hoppats på att smärtorna skulle försvinna fort efter förlossningen, men barnmorskan sa att eftersom foglossningen var så kraftig denna gången så kan det ta lång tid innan det försvinner, och att jag ska ta det försiktigt. Men nu när man inte är gravid längre och faktiskt KAN röra sig så vill man ju inget annat :P.

Känns som att jag skriver alldeles huller om buller, är så trött så jag vet knappt vad jag tänker :P, hoppas att ni har uppfattat något av det iaf ;-).

Kommentarer
Postat av: Betina

Jäkla katt, tur jag har hund! Skulle vilja se Nellie försöka tränga sig ner i vagnen s ;)En idé när vagnen står ute är kanske att sätta över myggnät, finns ju passande till vagnen oxå? då kan kattafanen inte komma in iaf :)

2009-10-06 @ 06:24:36
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: syrran

ja va kul att ni kommer ikväll :)

låter inte alls kul att du fortfarande får dras med den där foglossningen. hoppas verkligen du slipper den snart! ja men då ses vi snart..kramizar

2009-10-06 @ 17:31:37
URL: http://kiiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback