Vaccinerad!!

Ja nu är jag vaccinerad och kan sluta tänka på det fram och tillbaka, gjort är gjort ;-). Känns skönt att man till 90% säkerhet fått skydd mot den där influensan nu.

Jag var så nervös innan jag skulle ta sprutan att jag mådde illa, men så fort jag kom in blev jag ganska lugn för sköterskan var en härlig och glad göteborgare som gullade med Julia och jag glömde nästan helt bort att det var en spruta jag skulle ta när vi pratade om min goa dotter :-). Sticket kändes inte värre än alla stick och grejjer jag upplevt under förlossningen, och idag kom jag ju faktiskt på att de senaste sprutorna jag fått var ju bricanylsprutorna jag fick i v.28 när jag väntade Colin för att stanna värkarna som var i full gång. Och de sprutorna var mycket värre än denna jag fick idag :-).

Efteråt fick jag en extremt sprängande huvudvärk, men jag tror den huvudvärken mest berodde på alla spänningar jag haft på grund av att jag var så fruktansvärt nervös. Sen har jag känt mig helt ok i några timmar, men nu börjar jag känna mig väldigt hängig, och har ont i muskler och leder, framförallt nacken. Men det är läggdags nu så jag hoppas att jag vaknar piggare imorgon :-). Har ganska ont i armen också, men inte olidligt ont iaf :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback