Vaccination?

Ja det är mycket snack om det här med vaccination eller inte. Jag har iaf bestämt mig och inte tvekat speciellt mycket, och det blir nästa vecka då de vaccinerar folk mellan 19-29 år på vårdcentralen mellan måndag och fredag.
För mig var valet ganska lätt eftersom den nya influensan håller på att accelerera i Sverige just nu, och för att jag har två små barn hemma som kan bli väldigt sjuka om de drabbas, och om jag är skyddad så skyddar de dem lite iaf, även om det inte är tillräkligt, men allt man kan göra för att minska riskerna är värt det.

Nu hoppas jag ju inte att man drabbas av några jobbiga biverkningar, men hade man drabbats av själva influensan så hade det ju säkerligen blivit ännu värre. Troligen kommer jag nog bara bli lite öm på armen som de flesta andra som vaccinerats.

Kommentarer
Postat av: Carro med bebis i magen ♥

Mitt ex tog vaccinet idag.

Han fick nog en biverkning som bara händer en på tusen kanske?

Men kanske ska berätta ifall de händer dig.Efter att han hade tagit sprutan så började han känna sig svimfärdig, han blev yr och började svettas jätte mycket.

Det började sticka i både händer och fötter och armarna domnade bort.

Och då satt han i bilen och var påväg hem. Så man ska nog akta sig för att inte köra bil ifall de händer något direkt efteråt.Sen började han frysa som en tok när han kom hem.Bara så du vet, ifall de händer, så du inte råkar illa ut :)

2009-11-04 @ 19:22:34
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback