Torsdag

Igår var en lång dag kändes det som. Det var mycket med barnen och det blev lite tokigt för Colin var så trött när vi kom hem från dagis att han höll på att somna på skötbordet. Så han fick sova lite efter att vi ätit mellanmål. Han somnade bums och vi valde sen att inte väcka honom förrän vi hade maten klar eftersom vi vet att det blir väldigt gnälligt annars. Men maten blev sen eftersom vi försökte bygga ihop den nya TV-möbeln och stötte ju självklart på problem så det tog längre tid än det borde :P.

Så Colin sov i 3 timmar på eftermiddagen och fick därför stanna uppe lite längre på kvällen, men det var heller inga problem. Han var iaf på strålande humör och somnade utan problem när vi lade honom i sängen igen :-).

På tisdag efter Julias BVC besök nästa vecka ska jag vaccineras! Det känns skönt att få det gjort, men samtidigt nervöst för jag är ju så fruktansvärt spruträdd. Blodprov i armen och stick i fingret är inga problem. Men att få spruta där de injicerar något känns jobbigt och det har jag tyckt sen jag var liten. Jag blev alldeles svimfärdig när jag tog sprutan mot TBC på gymnasiet och det är den senaste sprutan jag tagit. Är ju också lite orolig för att få diverse biverkningar eftersom man har 2 barn att ta hand om. Men jag får hoppas på det bästa och se till att ha panodil hemma ifall att.


Kommentarer
Postat av: kikki

det går nog bra med sprutan :) jag fick bara lite ont i armen och huvudvärk! =)

2009-11-05 @ 14:00:06
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback