Tisdag

Får väl slänga in lite rader om dagen trots att den snart är slut :-). Imorse var jag på riktigt dåligt humör. Tror att både det trista vädret och sömnlösheten orsakade detta. Att det såg ut som ett bombnedslag här hemma gjorde ju heller inte saken bättre. Men efter att jag lämnat Colin på dagis och jag fått i mig lite frukost så mådde jag lite bättre och det var tur för jag har behövt ordentligt med tålamod resten av dagen eftersom Julia har varit som en klisterlapp på mig. Hon vill ha bröstet ofta och vill även sova PÅ mig, INGEN annanstans.

Så fort jag har lagt ner henne så har hon börjat skrika och vill upp. Till och med när jag lagt henne på skötbordet för att byta blöja så har hon fått panik för att inte få vara nära. Det tog mig 4 timmar att diska! Och nej, självklart stog jag inte och diskade i 4 timmar :P. Men jag fick avbryta flera gånger och ta det i omgångar eftersom hon skrek så fort jag satte henne i sittern och allt jag försökte med.

Nu på kvällen så somnade hon äntligen i Denis famn och när han lade ner henne i vagnen så sov hon vidare *skönt*. Så nu har jag kunnat ta det lite lugnt på kvällen :-). Men nu måste jag tyvärr väcka henne för att gå upp så vi kan sova allihop, annars blir det alldeles för sent.

Julias klängighet beror nog på att hon har en tillväxtperiod just nu, därav hennes behov av att äta oftare också för att mjölkproduktionen ska öka. Tur att man vet detta annars hade jag nog trott att mjölken börjat sina.

Kommentarer
Postat av: Madelene

Tråkigt med disken, det är sådana dagar man gärna haft diskmaskin ;-)Tack :-) tycker också den är skitsnygg, och direkt när jag och ronni såg den åkpåsen så sa vi: den måste vi bara ha! + i verkligheten var den ännu snyggare när man kunde sätta den i vagnen. är riktigt nöjd :-)

2009-11-04 @ 01:27:29
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Dessie

Haha, ja bajs kan vara ett stort problem ibland :P Svamp syns de flesta gånger genom att det är rött och irriterat precis som en röd stjärt kan vara, och de svider något fruktansvärt så hon skriker ju varje blöjbyte :/

2009-11-04 @ 08:17:52
URL: http://dessieborgstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback