Spruta

Ja, idag är det dags för min vaccination. Jag längtar inte kan jag säga. Ja, visst känns det skönt att man äntligen ska få skydd mot den här influensan som sprider sig galet fort. Men fy vad läskigt att behöva ta spruta, det har jag inte gjort sen ettan på gymnasiet.

Min syster och hennes kille tog igår, hon fick feber och JÄTTEont i armen, han har än så länge inte känt nånting förutom lite öm i armen. Så jag hoppas att jag har samma tur som hennes kille :-). Jag har iaf försökt diska och få undan det viktigaste idag så jag inte behöver göra nånting ikväll/imorgon om jag får väldigt ont.

Julia ska vägas och mätas på BVC, och så ska de kolla hennes navel igen, den har fortfarande inte läkt helt. Efter det besöket ska jag ta ett beslut om jag vill börja med ersättning eller inte. Igår fick vi faktiskt ge henne flaska en gång. Hon verkade väldigt hungrig men ville inte suga på bröstet och till sist orkade jag bara inte mer så jag pumpade ut mjölk och gav henne på flaska och hon klunkade i sig det på 20 sek, ca 30 ml var det och då hade hon ändå fått i sig litegrann genom amningen innan.

Återkommer senare om hur allting har gått :)

Kommentarer
Postat av: Betina

Hur har det gått med armen? :)Hmm, du tog väl ändå spruta när du skulle föda barn också? För visst fick du väl epiduralspruta? :)

2009-11-10 @ 19:08:03
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback