Söndag

Idag är det ju fars dag och då kom min kära pappa och mamma hem från Spanien där de haft det varmt och skönt i nästan 2 veckor. Vi åkte hem till dem strax efter att de anlänt och Colin blev helt överlycklig när jag släppte ner honom från bilen och han skyndade sig in till "mommo!". Där åt vi varma kanelbullar och Colin gick och tiggde allt han såg, ibland kan man tro att han är en hund för det går till och med att få honom att följa efter en bara man håller fram något ätbart samtidigt ;-).

Pappa fick en liten farsdag present och det var två svartvita kort på Colin och Julia inramade i svarta ramar som kommer pryda deras vardagsrum :-).

Denis fick ju självklart också en farsdags present av våra små barn ;-). Men han fick det redan i fredags och det var fiskehandskar och en höftväska där han kan ha några drag och lite annat så han slipper släpa med sig fiskelådan när han ska ut på en liten fiskerunda. Handskarna var välbehövliga eftersom det är så kallt nu, och dem ska han få prova imorgon när han ska fiska i Båstad :-).

Colin fick stanna kvar över natten vilket han blev överlycklig för. Han vinkade glatt hejdå till mig och Denis när vi körde hem :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback