Nöjd dotter

Julia har varit så otroligt nöjd idag, och hon har varit mätt väldigt långa stunder! Jag ångrar inte en sekund att vi började med flaska för jag känner mig inte alls lika stressad längre och Julia blir riktigt mätt och nöjd.

Än så länge så får hon så mycket bröstmjölk (som jag pumpat ut) att hon klarar sig på 1-2 flaskor ersättning om dan. Idag har hon inte fått en enda men hon ska få en precis innan vi lägger oss.

Var inne på tradera tidigare och la bud på en flaskvärmare. Vi har en flaskvärmare här hemma men den tar superlång tid på sig, hittade en som skulle gå mycket fortare (2 minuter) och dessutom värmer upp flaskan med ånga vilket ska bibehålla alla vitaminer och näringsämnen. Har tänkt köpa fryspåsar till att frysa in bröstmjölken med så det blir enkelt att ta med sig i portioner när man ska iväg. Nu när jag väl börjat med flaska och allt igen så känns det inte så krångligt längre. Jag kände mig mer stressad innan när jag skulle amma ute och hon bara krånglar och gnäller, än att behöva planera flaskor och mat när man ska iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback