Måndag

Natten har varit riktigt jobbig. Julia har vaknat massor av gånger och krånglat med bröstet helatiden. Tror inte hon fick i sig så mycket heller. Det börjar bli väldigt jobbigt att amningen inte rättar till sig, och detta trots att hon blivit mycket bättre i magen. Hon verkar inte vilja anstränga sig att suga ordentligt och därför blir det bara en massa pickande och krångel helatiden. Imorgon ska hon vägas och har hon inte gått upp så mycket så kommer jag börja ge tillägg, även om det känns jobbigt eftersom jag ville helamma ganska länge. Men allt kan inte alltid bli som man tänkt sig :-(.

För en stund sen gick Elinore och Filippa hem som varit på besök. Jättetrevligt att träffas och prata lite och så fick jag fotografera med det nya objektivet :-). Jag har ju inte hunnit använda det så mycket s det var roligt att få testa och lära sig lite mer.

Snart kommer Denis hem från sin fisketur i Båstad och då ska jag snabbt ner och duscha och sen åker vi hem till mamma och pappa som bjuder på mat :-).

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback