Måndag & dåligt väder

Veckan börjar med ett riktigt tråkigt väder. Grått, blåsigt, regnigt och kyligt. Idag är Denis ledig från jobbet, men imorgon ska han jobba och Colin ska till förskolan. Om det är lika dåligt väder får jag nog ha honom hemma för jag har tyvärr inte hunnit skaffa fodrade regnkläder.

I helgen har jag tagit det lugnt, och i lördags var Denis och Colin nere i Landskrona på kalas för Betty som fyllde 25 och hennes son Samuel som fyllde 8 :-). Jag kunde tyvärr inte följa med men Colin och Denis hade det väldigt roligt där nere iaf :-). Colin var på sånt strålande humör när de kom hem trots att det var sent, och han hade MASSOR att berätta. När Denis hade lagt honom i sängen så somnade han bums så trött han var :-).

Colin var riktigt finklädd för första gången på länge så jag passade på att ta kort på lille snyggingen, men jag har inte hunnit ladda över bilderna än så jag lägger in lite senare så ni får se :-)

Kommentarer
Postat av: Betina

Han var sååå fin i sina kläder :)))

2009-11-02 @ 15:28:02
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Betina

Ja, hoppas verkligen den är bra, men det är ju en Disney, så det måste den vara :)! Lovar att lämna en recension så fort jag varit iväg å sett den.Onsdag gäller det ;)

2009-11-02 @ 19:29:07
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Synd att du inte kunde följa med... jätteroligt hade vi :) Och den lilla var verkligen på hugget :-)))

2009-11-02 @ 19:57:30
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Madelene

Tråkigt med tråkigt väder :-D

2009-11-03 @ 23:27:22
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback