Livrädd

Jag, Denis och Colin var i köket och lagade mat och Colin var så hungrig att han tjatade om att få smaka helatiden och fick lite att tugga på i väntan på att maten skulle bli färdig. Eftersom han inte satt vid bordet så hade vi inte lika bra koll på honom och helt plötsligt började Colin se väldigt rädd och ängslig ut och klöktes. Han hade satt i halsen och jag blev livrädd när jag till slut såg att han inte fick luft.

Men hans kräkreflex gick igång och jag lutade honom fram och då kom det av sig själv. Allt detta hände på ett ögonblick men det kändes ju fruktansvärt. Jag har ju varit med om detta flera gånger innan när jag jobbat på förskola, men det var ett tag sen nu och jag kände mig faktiskt lite mer handfallen denna gången när det var mitt eget barn. På jobbet har jag kunnat samla mig och hjälpa barnen efter reglerna och allt har gått bra.


Nu pratar de om att vaccinera även de yngsta barnen från 6 mån och upp. Jag tycker att det är en bra ide eftersom de minsta barnen är stora smittospridare som stoppar allt i munnen o.s.v. och inte minst för att de har lätt för att bli VÄLDIGT dåliga med luftvägsinfektioner som influensa o.s.v. Men samtidigt känns det ju lite läskigt att ge detta vaccin till mitt barn när det verkar ge biverkningar till så stor del av de som tar den. Men jag tycker att fördelarna med att vaccinera väger över nackdelarna, så blir vi erbjudna så kommer vi tacka ja även för Colin.


Kommentarer
Postat av: Jonna

Ja, vaccinera!!! Alla våra 3 har legat sjuka precis i svininfluensan och det var INTE roligt. Stora tjejen hann inte få sitt vaccin innan smittan var framme och så blev alla 3 sjuka förstås...

2009-11-07 @ 11:27:22
Postat av: Emilie

Men gud va läskigt! Tur att det gick bra iaf! Självklart är det läskigare när det är ens eget barn!

2009-11-07 @ 11:54:23
URL: http://emilieasplund.blogg.se/
Postat av: Betina

Man blir ju alltid mer rädd och panikslagen när det är ens egna barn... Tur det gick bra iaf :)

2009-11-07 @ 20:24:56
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Betina

Aeee du snäckan! Nu får vi ta å fixa till den här bloggen lite :)

2009-11-08 @ 09:50:51
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback