Fredag

Ja nu är det fredag och jag vaknade verkligen på fel sida. Jag var på riktigt dåligt humör och kände mig fruktansvärt nere. Förstog inte varför jag hade en sån jobbig känsla i kroppen. Julia var gnällig och jag försökte amma henne, det gick inte, så jag gick ner och satte mig i soffan och försökte igen, men förgäves. Till sist blev jag så ledsen att jag lade ner henne i vagnen och gick in på toaletten och grät.

Efter det ringde jag amningsmottagningen och avbeställde min besökstidtid och berättade att jag bestämt mig för att sluta amma och barnmorskan jag pratade med stöttade mig jättemycket och fick mig att känna att jag tagit det bästa beslutet för oss och lugna ner mig. Hon berättade även för mig hur jag ska trappa ner för att inte få mjölkstockning och att det bara är att ringa igen om jag känner mig nere och vill prata eller om jag får ont i brösten och problem med nedtrappningen, det kändes väldigt skönt och efter det känner jag mig mycket lugnare.

Nu har vi precis varit i Örkelljunga och Denis tog äntligen sin spruta så nu är det gjort. Och jag gjorde ett syntest på körskolan för att kunna förlänga mitt körkortstillstånd som annars gått ut den 8 december. Sen handlade vi lite gott till ikväll och lite annat som behövdes. Jag köpte en rosa fin flaska med blommor på till Julia för att pigga upp mig lite och så köpte jag även en flasknapp med mindre flöde till en flaska som vi redan har här hemma.


Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Hoppas att ni får en myskväll och en trevlig helg :)

2009-11-13 @ 15:22:45
Postat av: Madde

Jag köpte en likadan flaska på ullared :-) Är det mam ultivent ngnting? :-D

2009-11-14 @ 10:05:08
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: karin.fogelberg

Hej Carro!

Du gör rätt mot dig själv att du börjar ge flaska istället, annars går det troll i allt. Du stressar upp dig och det känner Julia av, och du ska räcka till för dem båda två och även Denis.

Ha det bra

Många björnkramar Mormor/Gammelmormor

2009-11-14 @ 19:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback