Färdig med Colins rum

Idag är man inte så pigg. Har riktigt ont i bäckenet och ryggen efter allt städande och plockande igår. Vi fick faktiskt äntligen bort alla klädlådor och påsar och annat som stod och skräpade i Colins rum och sen satt in hans möbler och matta. Det blev såå mysigt. Nu saknas det bara gardiner och lite tavlor på väggarna.

Nu ligger jag helt utslagen i soffan och har precis sovit en stund. Jag hade så ont i huvudet innan att jag inte klarade av ljud och ljus så jag la en tröja över ögonen och snacka om att Denis garvade när han såg det :P. Nu är det så pass bra i huvudet att jag klarar ljuset men att sitta upp fixar jag inte och jag gör allt för att undvika hosta eftersom det spänner till i huvudet och känns som det ska sprängas då. Längtar väldigt mycket tills besvären försvinner för det här är inget kul.

Colin är hos sin mormor idag och åkte iväg med ett stort leende på läpparna. Han verkligen älskar henne och jag vet att han mår bra av att han ha en så bra relation till sin mormor och morfar och inte bara oss, det gynnar oss alla.


Kommentarer
Postat av: Betina

Va kul att rummet är i ordning, du måste ta bilder och lägga ut så vi får se hur det blev! :) Jag har några gardiner som går i blått, om det kan va av intresse? Givetvis är det barngardiner som Samuel hade innan, de är jättefina =)

2009-05-19 @ 14:26:00
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Colins mormor.

Jag och Colin har haft en underbar dag tillsammans med mycket bus och snack. I eftermiddags gick vi ner till Hultagården och hälsade på får, kor och hästar, samt Colin fick krypa runt på den stora studsmattan med Alex och Natalie och det sista tyckte Colin var urkul. Kvällen avslutades med ett härligt bad. Nu sover han sött :)

2009-05-19 @ 21:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback