Fredag kväll

Nu har det blivit fredag kväll och det regnar fortfarande massor ute. Denis har kommit hem från sin sista utbildningsdag och är nu brandman och får börja ta joure (stavning?). Idag åt vi bara några mackor till kvällsmat, vilket passade mig väldigt bra för jag mår ganska illa efter alla sammandragningar och smärtan. Jag mår dock mycket bättre nu då den där ihärdiga smärtan släppt och jag har inte haft någon sammandragning efter badet jag tog för ca 1 timme sen.

Mamma kom och lämnade Colin för en stund sen också och han var sååå glad :-D. Han blev helt nostalgisk när han såg sina leksaker och skulle gå igenom dem och så tränade vi även gång. Nu tycker han verkligen att det är riktigt roligt att lära sig gå och han klarar många steg på en gång så nu är det verkligen inte långt ifrån :-).

Nu har vi dock lagt honom för natten och jag glömde ta kort på honom, men jag kan ju ta kort på en av hans favoritleksaker :-).
Nu är Denis nere och startar en eld för det är lite kyligt efter allt regn, sen ska vi titta på Talang och bara mysa i soffan.


Kommentarer
Postat av: Betina

*jour, stavas det :) Nästan rätt. Ibland är det skönt att bara mysa oxå, krävs liksom inte så mkt för det.

2009-06-12 @ 20:17:34
Postat av: Hanna

Jour;)

2009-06-13 @ 11:08:58
URL: http://enannanas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback