Tvåbarnsföräldrar??

Tankarna snurrar i huvudet.
Herregud, det är ju faktiskt inte långt kvar tills vi blir tvåbarnsföräldrar!
Man tänker att man redan har gått igenom det här innan och därför kommer det gå så bra och vara så enkelt etc etc. Men det har vi ju egentligen inte, vi har ju inte haft ett barn som precis lärt sig gå och som tar mycket uppmärksamhet samtidigt som en nyfödd bebis som faktiskt också tar mycket uppmärksamhet och inte minst sömn!

Men jag vet ju att vi kommer fixa det. Först och främst kommer både jag och Denis vara hemma i flera veckor och det kommer underlätta MYCKET. Och så hoppas jag innerligt att jag kan få amningen att fungera så man kan slippa hålla på med flaskor och dyl på natten och när man ska bort o.s.v.

Det ska bli otroligt spännande att se hur Colin kommer reagera när bebisen kommit, för han är ju så liten så det är ju svårt att förbereda honom inför det. Det är ju ingenting som man kan få honom att förstå innan den är här.

Kommentarer
Postat av: Colins mormor.

LER Från en mormor som vet ;)

2009-07-12 @ 15:44:28
Postat av: Caroline.

Jag är nog ganska så lugn inför det här med att bli tvåbarnsförälder. Man är ju redan inne i allting. Dock är jag väldigt rädd att detta barn kommer vara helt tvärtemot hur Freija har varit.Freija har ju varit lugn som en filbunke sen dag nr 1. Sovit hela nätter och bara tagit allt med ro. Det har verkligen aldrig varit några bekymmer, så jag kan väl tänka mig att detta barn kommer med både kolik och sömnsvårigheter, så att man får testa på det också. Det är verkligen det jag är mest rädd för eftersom vi är så ovana sådant, men vi är beredda på vad som helst ; )Magbild kommer nog imorgon.

2009-07-12 @ 17:23:13
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Viola

Det känns nästan som ett större steg att bli tvåbarnsföräldrar än att bli föräldrar överhuvudtaget tycker jag. Är man fyra i familjen är man en riktig kärnfamilj på nåt vis.

2009-07-12 @ 21:09:10
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback