Söndag

Idag får vi en riktigt härlig söndag som barnlediga igen :). Farmor tar honom gärna en natt till och allt hade gått så bra så det njuter vi av :). Jag får ju chansen att vila på ett annat sätt här hemma när man inte behöver tänka på något annat, och det är lugnt och skönt i huset.

Det ser ut att det kommer bli lite finare väder idag, så vi ska passa på att klippa gräsmattan och sen ska Denis spela paintball med sina kompisar, och då kommer väl jag antingen vila eller göra nånting som har med städning att göra här hemma (beroende på hur jag känner mig).

Jag vet inte om jag har börjat samla på mig vatten eller om det beror på någonting annat men jag har börjat få jätteont i hälarna på morgonen när jag stiger upp. Känns i princip som att jag hoppat från hög höjd dagen innan och krossat dem. Det beror ju inte på att jag gått långa promenader eller överansträngt mina fötter för det är ju just det jag inte kan göra :P. Så som sagt, jag vet inte riktigt vad det skulle kunna bero på. Annars kanske det har nånting med blodcirkulationen att göra?

Nu ska jag äta en seeen frukost ;-)

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej, Jag kan välja till olika gadget på min blogg. Som tex statistik, lägga in en fråga med olika svars alternativ, lite korta fraser m.m.

Så på de viset har jag lagt upp en fråga angående kön...

Hoppas de löser sig för din del om du ville ha något liknande...=)

2009-07-12 @ 13:25:43
Postat av: Caroline.

Precis de finns ALLTID de som har det mycket värre : ) Nu finns de en magbild.

2009-07-12 @ 18:53:37
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback