Packa BB-väskan

Det är inte dags än, men jag är en typisk planerare och började packa BB-väskan lite smått idag :-).
Jag vet att jag helatiden kommer på nya saker efter hand och då kan det vara bra att packa lite då och då. Har ju den nya skötväskan som jag kan packa i så den kan stå orörd fram till förlossningen.

Än så länge har jag bara packat kläderna till bebis:


Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att läsa på lite mer och trixa med kameran och umgåtts med Sara som hälsa på :-)
Colin är nu hemma hos sin mormor som ska passa honom imorgon när Denis ska fiska en heldag. Jag ska få en egen dag imorgon som säkert kommer spenderas i badkaret och soffan. Kanske lite städning också om jag känner mig rätt, men jag får försöka passa på att bara vila eftersom jag har riktigt ont i kroppen. En hel dags vila kanske gör att det känns bättre dagen efter.


Kommentarer
Postat av: kikki

man vet aldrig när dom små bestämmer sig, så lika bra att man är ute i god tid ;) jag ammar bara, så det känns skönt att det fungerar :) tkr det var lite krångligt där i början, men nu har både jag och albin blivit duktigare ;D

2009-07-20 @ 19:20:08
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Jag minns såväl när jag packade väskan sist. De till bebis packade jag ner långt innan, sen precis innan avgång till förlossningen åkte allt möjligt ner i väskan. Vissa saker onödigare än andra ; ) Fast jag var ju säker på att vi skulle få åka hem igen. Haha. Åh vad jag längtar tills det är dags igen!

2009-07-21 @ 13:00:49
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: nenne

var hitta du dom söta mössorna?

ja hitar inga söta =(

2009-07-21 @ 17:45:08
URL: http://nathaliesseecret.blogg.se/
Postat av: Melinda

Fina saker :) Jag har BF om 4 dagar, och har inte packat väskan än ;D haha.

2009-07-21 @ 20:46:02
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback