Onsdag

Dagarna bara flyger iväg samtidigt som det går väldigt sakta känns det som. Men när man tänker på vad man gjorde för en vecka sen så ser man ju hur fort tiden går egentligen. Så vi har insett att det är dags att faktiskt börja fixa det sista inför bebisens ankomst. Det viktigaste vi har kvar att göra nu är att köpa en liten fåtölj som vi kan ha uppe i sovrummet, så jag slipper gå ner i vardagsrummet för att amma på natten. Det går ju att amma liggandes, men jag hade en del problem med det sist, och som jag nämnt tidigare i bloggen så kommer vi göra allt för att det ska fungera denna gången.

Idag provade jag startfördröjning på tvättmaskinen för första gången. Superbra ju :-D. Gick ner och laddade tvättmaskinen igårkväll och satte den på startfördröjning så den sattes igång imorse. Så när jag gick upp var det bara att gå upp och hänga tvätten :-).

Idag ska vi hämta Colin!! Har saknat honom massor, samtidigt som det har varit skönt att få lite gjort här hemma :-). Dessutom vet vi att han har haft det jättebra hos Betty. Men det ska bli så skönt att få ta hem honom nu, min lille prins :-).


Fotograf: Caroline Hofer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback