Frukost hos syrran

Jessica ringde imorse och bjöd in oss på frukost och vi tackade glatt ja :-). Jag gick först ner och satte igång en tvätt med våra sängkläder och klädde på mig och sen åkte vi. Colin blev alldeles överlycklig när han fick träffa sin moster, han sträckte sig över till henne med armarna i skyn och det tog lång tid innan han accepterade att hon satte ner honom. Hade han fått bestämma så hade han velat vara i hennes famn helatiden.

Sen fick vi ju träffa hennes nya lille kise, lille Måns som var en riktig tuffing för att vara så liten :-). Så fort Colin vände ryggen till så skulle han jaga hans fötter, lille gulleplutt.


När vi åt frukost fick Colin sitta på en egen vuxenstol mellan mig och Denis och det gick hur bra som helst. Jag förväntade mig att han skulle kasa sig ner under bordet men han satt så snällt och åt sitt ägg och ost som är hans favorit :-).
Han blev trött vid middagstid så vi åkte hem och han somnade sista biten så vi lade honom i sängen när han kom hem och under tiden som jag hängt upp tvätten så hade han somnat igen.


Kommentarer
Postat av: Colins mormor.

Kikar in och vinkar från ett varmt Kroatien. Saknar min lilla gubbe och blir så glad när jag ser att det kommit in nya kort på honom :) Kram på mommos gosse.

2009-07-09 @ 00:16:30
Postat av: Fröken Viktig

söt misse :)

2009-07-09 @ 09:25:21
URL: http://www.frokenviktig.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback