Bebis sparkar sönder mig

Var inne i helsingborg idag och hämtade ut en gratis babybox med lite reklamprylar och en blöjhink till. Passade också på att köpa bröstvårtsskydd och den livsviktiga Purelan salvan inför amningen som jag är fast bestämt över att jag ska lyckas med denna gången, oh då vill jag ha hjälpmedel så jag kan ta mig förbi eventuella hinder. Då pratar jag rejäla smärtor oh sår som jag råkade ut för förra gången. Denna gången är jag mer påläst och förberedd på amning och allt kring det så nu ska det bannimej funka ;-).

Efter det åkte jag hem till min morbror där det var massor med folk eftersom det först var tuppeware party och sen Oriflame försäljning :-). Köpte inget från tuppeware, men beställde lite tvålar, antibacteriell gel och fotvårdsprodukter från Oriflame. Var iaf trevligt att få träffa dem lite och se hur min morbror och hans flickvän och hennes dotter bor eftersom jag inte varit där innan.

Är helt slut i kroppen nu. Jag satt ner väldigt länge och bebisen sparkade massor mot magsäcken oh revbenen på ena sidan, samtidigt som den trykte med huvudet ner i bäckenet så det gjorde fruktansvärt ont ibland, och nu är jag alldeles öm. Längtar efter sängen nu så jag kan sträcka ut mig och förhoppningsvis få ha mina revben m.m. lite ifred ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback