Onsdag

Julia fick feber igår kväll så jag fick ge henne panodil och kolla henne lite extra på natten (första gången hon hade feber så jag ville ju ha koll på henne, orolig mamma som man e ;)).

På morgonen var febern borta men på förmiddan hade hon lite förhöjd temp igen, men nu är hon feberfri :-). Hon har annars varit nöjd och glad hela dagen, fram tills nu på kvällen då hon inte vill nånging. Inte ha napp, inte flaska, inte sitta i gungan, inte ligga i famnen och inte i vagnen. För en lite stund sen var hon nöjd med att sitta i babysittern och kolla på TV men det är inte så roligt nu längre :P.

Colin sover och har varit jättego idag. Han var nog väldigt trött efter dagen på dagis för han har inte varit så envis idag som han brukar vara (och då menar jag att tjata efter kakor och bullar och ALDRIG ge sig).

I förmiddags hade jag Tanya, Elinore, Filippa och deras bebisar på besök :-). Jättetrevligt att ha huset fullt med mina vänner och härliga bebisar :-). På eftermiddag åkte de andra hem och Tanya stannade kvar och vi hämtade Colin på dagis.

Sen lagade vi tacos och åt middag ihop. Colin var väldigt glad för Tanya för han ville gå upp i hennes famn helatiden "komma" sa han och sträckte upp armarna mot henne :-).

När Tanya hade gått och sagt hejdå så satt Colin och mumlade "Tan", "Tan"... och jag frågade honom vad han menade, så fortsätter han "Tana", "Tana" och riktigt ropade efter henne, då frågade han efter Tanya :-).

Nu skriker lilltjejen igen så jag får avsluta här :-). Kram på er


Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Man kan säga att du haft huset fullt ;) Jättekul för dig och barnen :)

2009-12-10 @ 10:10:28
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Helluuu Carrooo! ; D Satte du in pengarna igår? Kram.

2009-12-10 @ 10:58:53
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback