Måndag

Snart dax att åka in till Örkelljunga och handla. Ska köpa reflexer till vagnarna så man kan gå ute i mörkret utan att vara rädd för att bli påkörd :P. Och så ska vi köpa nya flasknappar, flaskborste och panodil till Julia (hon ska ju få sin spruta imorgon och det är bra att ha ifall hon skulle få feber).

Sen ska vi till systemet så ska jag köpa lite cider för på fredag blir det fest :D. Ska ut med några tjejkompisar och det blir första gången på vääääldigt länge så jag ser verkligen fram emot det :D- *wiiie*

Efter handlingen ska vi till barnmorskan så ska jag få min spiral insatt. Får inte glömma ta panodilen innan som BM tipsade om.

Är lite nervös för man har hört om jättemånga som blivit gravida med spiral. Men jag tycker ändå att de flesta av dem har haft kopparspiral, och jag ska ha hormonspiral så det borde ju vara säkrare.

Kommentarer
Postat av: Lizette

Spiral som spiral.. Det är lika stora chanser att bli gravid med spiral som med att enbart använda kondom.. Jag fick inget tips om att ta några värktabletter innan.. =/

2009-12-07 @ 21:40:45
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Carro

Lizette: Hormonspiralen ska vara säkrare än kopparspiralen enligt min BM. Sen är en spiral säkrare för oss än t.ex. kondom eftersom man aldrig kan glömma eller slänga bort en spiral :P.

2009-12-07 @ 22:45:14
URL: http://carolinehofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback