Ingen spruta

Det blev ingen spruta för Colin idag eftersom vi kom 5 minuter för sent. Vi kom dit 16.35. De vaccinerar ända till kl 17 egentligen, men kön var så lång att de inte kunde klämma in oss också :P. Tyvärr har de inte öppet för vaccination imorgon så vi får vänta till torsdag.

Det är lite svårt att hinna dit efter att Denis slutat och jag kan ju inte köra in själv eftersom jag inte har körkort :/. Jag förstår inte hur andra föräldrar lyckas komma dit i tid för Denis slutar ju ändå relativt tidigt jämfört med de flesta som slutar kring 16-17.

Men trippen till Örkelljunga var ändå inte för gäves för på vägen hem åkte vi om mamma och pappa som bjöd på god middag. Colin blev lika glad som vanligt. Han är så söt för han älskar hundar och så fort han kommer hem till mamma så ropar han "Azza!!" (mammas och pappas hund), sen letar han vidare och ropar "Kida!!", (syrrans hund), men Kida var ju inte där eftersom hon är hemma hos syrran :). Men Colin gjorde ett tappert försök att leta efter henne iaf ;).

Julia har blivit snuvig igen, men det är inte så farligt, inte täppt i näsan iaf. Den här förkylningen har vandrat runt hela familjen nu och nu hoppas jag att Julia är den sista och att vi får slippa förkylningar ett tag ;). Jag är faktiskt lite fundersam över det där att amning ska vara så himla bra mot sjukdomar o.s.v. Colin ammades inte mer än 2 veckor och han fick inte sin första förkylning förrän han var 5 månader. Julia helammades tills hon var 2 månader och fått bröstmjölk ända fram tills nu (nästan 3 månader), och har redan fått 2 förkylningar, den första när hon var 17 dagar gammal. Men visst, smittorisk (dagis t.ex.) och tillfällen har ju större betydelse i den bemärkelsen, men det känns ändå inte som att amning ger ett så bra skydd som många säger.


Kommentarer
Postat av: madelene

Ja det har vi verkligen gjort :-)är så glad att jag hittat någon som komplementerar mig så bra..

Har du funderat på kameran?

Kram!

2009-12-02 @ 09:34:13
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Syrran

hehe ja han är ju verkligen glad för vovvarna. Kolla in min Blogg på Colin o Kida :)

Kramar

2009-12-02 @ 13:16:14
URL: http://http:/kiiida.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback