Fredag

Inatt fick jag inte sovit mer än 3,5 timmar. Vaknade trött som döden men fick glatt gå upp när Colin ropade från andra sidan väggen "Mamma, Mamma, komma!", sååå gulligt :-).

När vi kom ner åt han fint frukost, självklart sin yoghurt som han älskar så mycket. Sen fick han kläder och blöja, och Julia fick också ny blöja och kläder och en flaska. Sedan var det bara att försöka gnugga ögonen och piggna till, men det kändes omöjligt. Colin sprang runt och lekte och jag ville bara somna i soffan. Bestämde mig sen för att ringa min fina vän Tanya och jag blev genast på bra humör :-). Colin ville ju självklart säga några ord till henne också och det fick han ju göra ;).

Sedan blev det nytt blöjbyte på Julia, satte henne i sittern och klädde på Colin som blev överlycklig "ut, ut, ut!!", han älskar att vara ute ;-). Sen gick vi en promenad.

Senare idag ska jag städa och diska, kolla igenom Colins kläder och fota lite och skicka till en bloggvän som har flickkläder och vi har kommit överens om att byta, jättesmart och praktiskt tycker jag :-).

Sen blir det Idol och mys här hemma :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback