BVC 3 månader

Julia är nu 3 månader och väger 5735 gram och är 59 cm lång :-). Hon hade inte gått upp lika mycket som jag trodde, men tillräkligt bra för att följa sin kurva perfekt :-).

Efter vägningen och mätningen fick hon sin första spruta. Hon skrek och grät stackaren. Sen fick hon en till spruta i det andra låret och då skrek hon som aldrig förr. Hon skrek så fruktansvärt så jag nästan började gråta själv. Usch, det är tur att man inte behöver göra det varje dag.

Nu sover hon och har gjort det en stund efter att vi kom hem.

Jag är fullständigt däckad idag :P. Har ju börjat gå långpromenader varje dag och på ett sätt blir jag piggare av det, men samtidigt känner jag mig helt slutkörd ibland. Jag har börjat bli väldigt hungrig om dagarna. Innan har jag inte känt hunger direkt, bara sug efter något gott. Men nu är jag verkligen hungrig konstant känns det som, och det beror väl på att jag gör av med energi så kroppen vill ta in mer energi ;-).

Kommentarer
Postat av: Betina

Nawh stackaren, visst är man känslig när det gäller ens små! Men nu har hon ett bra skydd iaf :) Det är ju det viktigaste!Va duktig du är som har börjat gå promenader! Jag ska hoppa tillbaka i mitt nyttiga jag efter nyår, innan är det ju knappt lönt ;)

2009-12-08 @ 17:18:27
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Samma namn, lika gamla(?), två barn och nu ska vi ta körkort ; D Lycka till på dig också. Visst ska de bli kul med körkort? Jag är verkligen så taggad.

2009-12-09 @ 20:37:26
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Jag känner inte av någonting hitills. Inget ont i armen ingenting. Hoppas verkligen vi slipper biverkningar för min pappa och hans tjej kommer hit på besök från sthlm i helgen : )

2009-12-09 @ 20:47:25
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback