Minnah vår lilla "Hoppsan"

Jag vill gärna börja bloggen med att presentera vår minsta lilla familjemedlem :). Fullständigt oväntat och oplanerat ville den här lilla solstrålen komma till världen :). Det är något som vi idag är väldigt glada för, även om hon för stunden när jag tog det där graviditetstestet skakade om vår värld.
 
Den 14 Juni 2012 kom vår lilla Hoppsan till världen, som ju såklart fick ett riktigt namn efter födseln och nu heter Minnah. Mer om hennes födsel och tiden innan kommer jag skriva om senare och även lägga upp lite bilder på henne som nyfödd. Känner att jag vill "komma ikapp" lite efter ett så långt uppehåll i bloggen även om många av er känner mig nära eller följt mig på facebook :).
 
Minnah är väldigt lik sin pappa med det väldigt ljusa håret och uttrycket i ansiktet när hon lyfter på ögonbrynen. Även Colin och Julia har likheter från Denis, men Minnah är en ren "Hofer" känns det som ;).
 
Konstigt att ett första inlägg i bloggen kunde kännas lite nervöst? Känns iaf väldigt roligt och spännande att få komma in i detta igen, och jag hoppas och tror att jag kommer få stor nytta av det. Imorgon blir bloggen lösenordsskyddad och jag kommer börja gå in mer på det privata så är det fler som vill ha lösenordet så säg till :).
 

Avslutar med en dagsfärsk bild på Minnah innan läggdags <3
 

Kommentarer
Postat av: Mamma mormor Annelie

Så roligt att du startar bloggen igen och vilken ljuvlig bild på lillan <3

2013-01-09 @ 22:57:19
Postat av: Caroline

Jag vill ha lösen, när du låser bloggen! :) Kram.

2013-01-10 @ 09:59:57
URL: http://nilssonphoto.blogg.se
Postat av: Betina

Sötaste Minnah :) <3 Jag tycker det är superroligt att du börjar blogga igen, själv började jag göra om min design förr-förra veckan för att även jag börja igen, men har inte hunnigt göra klart den ännu =/

2013-01-10 @ 16:57:20
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Helt underbar!

2013-01-10 @ 20:56:05
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Betina

haha, var tvungen att kolla på minnah-bilden igen, hon är veeeeeerkligen en liten "HOFER"... undra om våra minsta kommer va lika varandra eller om min tänker vara förädisk å bli mest lik pappa? ;) Tycker det är jätteroligt att alla våra syskonbarn runtomkring är i UNGEFÄR samma ålder, utom Samuel då, han blir lite storebror till dem allihopa :)

Svar: Ja visst är hon :). Ja det blir riktigt spännande att se :). Men följer hon mönstret så lär hon nog bli lik sin pappa ;). Jag tror faktiskt att Minnah kommer bli mer och mer lik dig ju äldre hon blir :). Ja det är jätteroligt att de är i samma ålder och Samuel är den där stora som alla ser upp till :)
Caroline Hofer

2013-01-13 @ 11:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback